top of page
Schedule

Itinerary


  • 45 minutes

    Church Impact - How healthy is your church? (Understanding the Power of Systems)

    Lecture #2

  • 45 minutes

    Strategic Investing - Private Equity: Self Storage Fund & More

    Auditorium

  • 1 hour

    Women Activate 11:30 am -12:30 pm Gender Specific

    Auditorium

  • 1 hour

    Men Empowerment 11:30 am -12:30 pm Gender Specific

    Lecture Hall

  • 1 hour 15 minutes

    12:45 pm - 2:00 pm VIP Networking Luncheon - Genevieve Carvil- Harris

    VIP Luncheon

  • 45 minutes

    2:15 pm - 3:00 pm Masterclass - Dr. Marquel Russell

    Main Area

  • 45 minutes

    Strategic Investing - The Impact of AI in the Black Community

    Lecture #1

  • 45 minutes

    Entrepreneurship - How to keep your head as an entrepreneur? 

    Auditorium

  • 45 minutes

    Real Estate - Real Estate Investment, Part II: Investing at your level

    Lecture #2

  • 2 hours 15 minutes

    4:15 pm - 6:30 pm Closing General Session - DeMarlo McKinney

    Main Area


  • 2 hours 30 minutes

    Pre-Summit VIP Award Opening Reception

    Main Area


  • 10 minutes

    9:00 am - 10:15 am General Session

    Main Area

  • 10 minutes

    Breakout Sessions

    Lecture #1